HTML

Egy kineziológus naplójából

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Kedvenc blogok és oldalak

Lakás-csoda

2007.09.11. 21:24 Merilia

Éppen egy évvel ezelőtt járt nálam az a lány utolára, aki ma jött újra oldásra. 30 éves, közvetlen, intelligens, mosolygós. Még le sem ültünk, meg sem tudtam kérdezni, mi történt vele tavaly óta, már mondta is: "Te, legutóbb csodát tettél!" Elmosolyodtam, hiszen akkor itt jó hírek vannak! "Mesélj!"

"Ugye az volt a téma tavaly, hogy 'a lakáskérdésem oldódjon meg mielőbb, ahogy nekem a legjobb'. Előre is mentünk az időben (ezt "korprogressziónak" nevezik, az oldás pillanatától maximum 3 hónappal előre tudunk menni és ott egy bizonyos napra előre egy pozitív képet csinálni, amennyiben ez az oldás során szükségesnek bizonyul) és majdnem napra pontosan akkor felhívott a nagymamám, hogy egyedül már nem boldogul, így anyukámhoz költözik, a lakásába pedig beköltözhetek én. Mivel nem egyetlen unoka vagyok, persze kellett érte fizetnem neki, de bőven jól jöttem ki a dologból! Azóta az akkori problémás minigarzonomat és ezt a lakást is eladtuk és lesz egy normális lakásunk, már folyamatban van a dolog!"
:-)))

Anno a lakás-probléma kapcsán a lánynak egy 2 év 4 hónapos kori bölcsödei emléke jött elő, ahonnan a változtatásra való képtelenséget, a változással járó félelmet hozta magával, ezt kellett kioldani, hogy végre lépni akarjon és tudjon! Ezen kívül volt egy 21 év 7 hónapos kori emléke is, életének egy nehezebb időszaka, amikor magánnyal küzdött, társ nélkül volt és bezárkózott - ez az akkori és ott beivódott "problémamegoldás" szintén nem kedvezett a jelenben, amikor hinni és bízni kellett abban, hogy megoldódik a lakáskérdése. Ezen kívül visszaköszönt itt a "bezártság érzése" is, ettől blokkolt le - a garzonja nagyon kicsi és fullasztó volt a számára, ez tudatalatt emlékeket hozott elő és visszahatott a párkapcsolatára (nem állt módjukban összeköltözni). Valójában a bezárkózást kötötte össze (hibásan) az agya a társtalansággal, így majdnem "sikerült elérnie" az elméjének, hogy a pici lakás miatt a párját is elveszítse, hiszen a két dolog nála összefüggött és így bizony folyamatosan teremtett is...!

Azóta szerencsére ez is megoldódott a lakáskérdés rendeződése kapcsán és jelenleg már éppen babát szeretnének.

Szólj hozzá!

Címkék: lakás magány oldás bezártság társtalanság bölcsöde

A bejegyzés trackback címe:

https://merilia.blog.hu/api/trackback/id/tr1163113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása